Afscheid Dianne van der Meer

17 maart 2019

Onlangs is onze peuter- en kleutergym trainster gestopt met lesgeven bij onze vereniging. Naast het lesgeven aan onze jongste leden was ze ook tijdelijk trainster van de recreantengroep. De jaarlijkse pietengym organiseerde zij altijd met veel enthousiasme. 

Vanwege lichameijke klachten is zij helaas genoodzaakt om te stoppen. Wij willen Dianne bedanken voor haar gegeven inzet tijdens al haar lessen en wensen haar sterkte met haar herstel.

Per direct vervanging zoeken valt niet mee. Gelukkig zijn Margreet Splinter en Sandra van Ringelesteijn bereid om alle lessen over te nemen tot aan de zomervakantie 2019. Wij zijn daar ontzettend blij mee!

Uiteraard hebben wij vacatures uitstaan via verschillende kanalen. Mocht u nog iemand kennen die geiintersserrd is in deze functie en over de nodige diploma’s beschikken dan kunnen zij uiteraard contact opnemen met de leiding. 

GV TOOS

9 maart 2019 – tweede voorwedstrijd D1 en divisie 4

12 maart 2019

Sara (jeugd F) ging deze wedstrijd in met nieuwe elementen en verbindingen. Ze start op balk met koprol op – koprol als nieuwe opsprong en verbinding ging super. Na een hele mooie oefening werd het bij de radslag iets te ontspannen en moest ze even de balk verlaten. Op vloer werd de volgorde iets veranderd zodat Sara haar sprongen nog ruimer kon turnen. Sara eindigt op een 3e plaats op vloer. Sara sluit haar wedstrijd af op brug en turnt haar oefening zonder stopjes, dit levert haar een eerste plaats op brug op. Net als de vorige wedstrijd eindigt Sara op een tweede plaats in het eindklassement.    

Lisa (instap D1) heeft in de afgelopen periode hard gewerkt aan haar oefeningen en verbeterd zichzelf voornamelijk op vloer door veel strakker te turnen dan de vorige wedstrijd. Helaas blijft de koprol op de balk een lastig onderdeel. Desalniettemin wordt ze met een val van brug toch derde op dat toestel. In het eindklassement eindigt Lisa op een zesde plaats. Hier mag ze tevreden mee zijn.  

Britt (jeugd1 D1) turnt deze wedstrijd met veel minder zenuwen dan vorige wedstrijd. De wedstrijdoefeningen van Britt automatiseren steeds meer waardoor het vertrouwen van Britt toeneemt. Ondanks dat Britt bij de losse radslag op vloer per ongeluk haar handen neerzet wordt ze toch tweede op vloer, ook op brug is de tweede plaats voor Britt. In het eindklassement verbetert Britt zichzelf ten opzichte van de vorige wedstrijd, ze eindigt op een hele mooie tweede plaats en mag met een zilveren medaille weer naar Linschoten. 

Julia (pupil2 D1) had zich door haar gouden medaille vorige wedstrijd al geplaatst voor de regiofinale en kon net als Britt met ontspanning de wedstrijd ingaan. Julia start super sterk op sprong en springt daar een hele hoge streksalto waar de jury maar 0,3 aftrek voor geeft. Ook op brug wordt haar salto steeds een beetje hoger. Een strakke vloeroefening levert haar een eerste plaats op vloer op. In het eindklassement eindigt Julia op de eerste plaats en mag ook deze wedstrijd met een gouden medaille weer naar huis. 

Famke (pupil2 D1) heeft niet de meest optimale wedstrijdvoorbereiding gehad. Na een week vakantie kwam Famke met griep weer terug naar Linschoten. De dag voor de wedstrijd heeft ze kort nog kunnen trainen maar hier bleek al snel dat haar lichaam nog niet helemaal hersteld was. Toch is Famke de wedstrijd heel goed doorgekomen, waar ze vorige wedstrijd een val had van brug neemt ze deze keer revanche. Ze turnt haar brugoefening zonder vallen, dit levert haar een derde plaats op op brug. Ook op sprong en balk turnt Famke netjes. Het laatste toestel vloer kost Famke veel energie en hier laat ze wat punten liggen, ondanks dat heeft ze gedaan wat ze kon en is een 8e plaats in het eindklassement heel knap! 

Aan het eind van de wedstrijddag volgt de doorstroming naar de regiofinale. Heel mooi nieuws, alle D1 en divisie 4 turnsters zijn doorgestroomd naar de regiofinale. Hier zijn wij heel erg trots op! 

8 maart 2019 – Tweede voorronde wedstrijd GV TOOS

Sara turnt haar regiofinale op 11 mei. Lisa, Britt, Julia en Famke turnen de regiofinale op 18 mei. Wij kijken ernaar uit!

Anneke van Dijk en Lisa van Wijk

GV TOOS op zoek naar Peuter/Kleuter gymleiding

21 februari 2019

Vacature

Peuter/Kleuter gymleidster (M/V)

In verband met het vertrek van onze huidige peuter/kleuter gymleidster zijn wij op zoek naar een enthousiaste leid(ste)r met affiniteit met het lessen geven aan peuters/kleuters en/of een onderwijsdiploma in deze richting of een KNGU leider niveau 3, of iemand die bereid is om deze opleiding te gaan volgen; waarbij TOOS overigens een deel van de opleiding vergoedt.

Ben jij:
– Enthousiast
– Iemand die zelfstandig de peuter/kleuterlessen kan ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren.
– Iemand die plezier heeft in het werken met jonge kinderen
– Iemand die kinderen wil begeleiden bij hun motorische en sociale ontwikkeling
– KNGU leider niveau 3 of heb je een onderwijsdiploma in deze richting

Wat hebben wij te bieden:
– Een prima uurvergoeding, ook reiskosten worden vergoed.
– Twee gezellige en enthousiaste kleutergroepen van 2,5-4 jaar en 4-5 jaar.
– Een sportieve vereniging met veel vrijwilligers en leuke activiteiten naast de gymnastieklessen.

Ben jij onze nieuwe peuter/kleuter gymleid(ste)er? Dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen.
Per e-mail: info@gvtoos.nl.

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je ook contact opnemen met
Lieneke Dening, secretariaat GV TOOS per e-mail: info@gvtoos.nl.

Bezoek ook onze website: www.gvtoos.nl of onze Facebook pagina
www.facebook.com/gvtoos voor meer informatie over onze vereniging.

Onze lessen worden gegeven in een sporthal met alle materialen die nodig zijn  voor een leuke professionele  les in locatie de Vaart in Linschoten.
Dit gezellige dorp ligt valk langs de A-12 dus gemakkelijk te bereiken!
Je bent hier uiteraard altijd welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de kleutergymlessen.

Met sportieve  groet,
GV TOOS bestuur

BSO op bezoek tijdens gymles

3 februari 2019

Anneke van Dijk organiseerde afgelopen woensdag een activiteit voor de kinderen van de buitenschoolse opvang. Dit werd in samenwerking met de leiding van de opvang uitgevoerd.

Tijdens deze koude wintermaand is het heerlijk om even binnen te sporten in een grote turnhal. Anneke had veel verschillende en uitdagende onderdelen zoals de ringen, touwen en duikelrek klaargezet waar de kinderen zich lekker op konden uitleven.

Aankomende tijd mogen ze nog een keer langskomen en natuurlijk hopen wij dat er dan ook wat extra kinderen zich inschrijven voor een vaste les.

Bedankt Anneke

Met plezier sporten bij TOOS,

3 februari 2019

Sport je nog steeds met veel plezier bij TOOS? Of spelen er zaken waardoor je het de laatste tijd minder naar je zin hebt? Durf je dit niet zomaar te vertellen aan je trainster of je teamgenoten ? Dan kun je bij mij – als vertrouwenscontactpersoon – terecht!

Ik luister, in vertrouwen, naar je verhaal en probeer samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om het probleem bespreekbaar te maken en/of op te lossen. Natuurlijk met als doel dat je snel weer met een veilig en fijn gevoel bij onze vereniging kunt sporten!

Wil je een keer met mij hierover praten?
Stuur dan een e-mail naar vcp@gvtoos.nl of bel 06-20868414,

zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken. Op maandagavond ben ik vaak zelf aan het sporten in de Grote zaal van De Vaart.

Elly Bakker

 

2 februari 2019 – eerste voorwedstrijd D3 en pre instap

2 februari 2019

Eindelijk was het vandaag zo ver voor de allerkleinste turnsters. Roos, Else en Lieke mochten hun eerste ‘echte’ wedstrijd turnen in een grote turnhal. De vele indrukken waren soms wat de baas, ook hebben ze veel lol gehad en geleerd hoe het allemaal werkt tijdens een wedstrijd. Deze allereerste wedstrijd levert Lieke bij de pre instap D3 een mooie vierde plaats op.

Voor Chelsey (pupil1 D3) was het niet haar eerste wedstrijd, wel voor het eerst in dit niveau. Haar harde werken is beloond met een hele mooie gouden plak! Daar mag je trots op zijn Chelsey!

In ronde 2 was het de beurt aan Tess (pre instap D2). Tess start heel netjes op vloer en eindigt zelfs op de vierde plaats op dit toestel. Ook op sprong laat Tess zien hard te kunnen rennen en springen. Helaas, haar brugoefening verloopt niet volgens plan en dit kost Tess veel punten. Gelukkig kan Tess de wedstrijd goed afsluiten met een plaatje van een balkoefening, zo netjes dat ze hier zelfs op de derde plaats eindigt. Een hele goede eerste wedstrijd voor Tess!

TOOS organiseerde deze wedstrijddag vandaag in samenwerking met VEP. Wij willen daarom graag alle ouders en turnsters bedanken voor hun hulp bij de organisatie om deze dag goed te laten verlopen. Ook VEP bedankt voor de fijne samenwerking vandaag en de leuke bedankjes!

Lisa van Wijk en Anneke van Dijk

Ga je mee discozwemmen met TOOS?

29 januari 2019

22 februari organiseert de activiteitencommissie van GV TOOS weer een uitje voor de jeugdleden van Toos! We gaan discozwemmen in het Batensteinbad in Woerden.

Iedereen die ouder is dan 6 jaar en een diploma A heeft kan mee. Je mag natuurlijk ook een vriendje of vriendinnetje meenemen!

De kosten zijn 6,50 euro per persoon. Je krijgt ook iets te eten en te drinken erbij.

Dus hou je van zwemmen, muziek en gezelligheid? Ga dan mee 22 februari!!

Laat op het aanmeldformulier dat je in de les krijgt ook even weten of je ouders kunnen rijden zodat alle kinderen mee kunnen!

18:30 uur    Verzamelen bij parkeerplaats achter De Vaart
21:15 uur     Zijn we daar weer terug.

Lever voor 19 februari je strookje in!
Meer informatie: info@gvtoos.nl

22 januari 2019

De yoga lessen zijn weer begonnen!

21 januari 2019

Maandag

19:15 – 20:15 uur Bodyshape – Grote zaal De Vaart
  Dinsdag
16:30 – 18:30 uur Selectie Jongtalent, Onder- Midden- en Bovenbouw
19:15 – 20:15 uur Bodyfit – Grote zaal De Vaart
Woensdag
14:30 – 15:15 uur Groep 2: Kleutergroep
15:15 – 16:00 uur Groep 1: Peutergroep
16:00 – 18:30 uur Selectie Onderbouw – Woerden
Donderdag
14:30 – 15:30 uur Recreanten gymnastiek Groep 1 5-8 jaar
15:30 – 16:30 uur Recreanten gymnastiek Groep 2A 8-10 jaar
15:30 – 16:30 uur Recreanten gymnastiek Groep 2B 10+ jaar
16:45 – 19:15 uur Selectie Jongtalent, Onder- Midden- en Bovenbouw
19:30 – 20:30 Vinyasa Yoga
20:30 – 21:30 Yin Yoga
Vrijdag
17:30 – 19:30 uur Selectie Onderbouw – Woerden

 

Versterking gezocht!

17 januari 2019

Wij zijn op zoek naar versterking van ons trainersteam voor de turnselectie! Ken  jij een turntrainer of assistent die op zoek is naar een leuke groep om les te geven? Mail ons snel!