Discozwemmen

12 februari 2018

 

Gaan jullie ook mee? Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. Graag op het strookje aangeven of je ouders willen rijden. Zonder vervoer komen we er niet!

 

Wanneer Vrijdag 23-02
Wie 6 jaar of ouder
mèt zwemdiploma
Tijden 18:30 – 21:00 uur
Waar Verzamelen 18:30
Parkeerplaats naast de Vaart
Ophalen 21:00
Batensteinbad Woerden
Aanmelden Lever het strookje in
Met €6,50
Vòòr dinsdag 20-02
Bij Leanne Buntselaar
Meidoornlaan 7

Graag erbij vermelden:
Leeftijd, namen van vriendjes, tel. nrs, mail adres en hoeveel er mee kunnen rijden in de auto.

 

Ga jij deze zomer van 2018 mee op Zomerkamp?

3 januari 2018

Van 19 t/m 25 augustus, de laatste week van de basisschool vakantie in Midden Nederland, gaat GV TOOS weer mee op het Zomerkamp. Al onze jeugdleden van 6 t/m 18 jaar kunnen hier een fantastische week beleven! Houd je van gymmen, dansen, turnen of een leuk recreatief programma dan kun je je nu opgeven!

Je slaapt in tenten op het kampeerterrein in Beekbergen, je gaat elke dag turnen of dansen, je gaat naar de waterval, spelletjes doen in het bos, brengt een bezoek aan het zwembad en nog veel meer!

Heb je er nu al zin in gekregen? In december kregen de jeugdleden tijdens de lessen al de inschrijfformulieren  mee. Tevens kun je deze nog downloaden onder deze link: inschrijving zoka 18

Wanneer je nu al vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen kun je ons mailen info@gvtoos.nl of een kijkje nemen op de ZOKA website:  www.zoka.nl

Groetjes Marjolein

ZOKA onderzoekt

19 augustus 2017

De laatste week van de zomervakantie zijn we weer met een groep meiden naar de Zomerkampen van de KNGU in Beekbergen geweest.
Zondag mochten alle JOKA’s (jongerenkampers 8 tot 10 jaar), Robin, Iris, Marinda, Britt, Famke, Elise, Jasmijn, Fenna en Sigrid op kamp. De leiding bestond uit Anneke van Dijk en Marijke Lucas. Ook de TIKA’ s (tienerenkampers 10 tot 12 jaar) Sara, Dille en Lisa en de MIKA’s (middenkampers 12 tot 15 jaar) Esmee en Amy gingen voor een week op kamp. Met hun matje, slaapzak en tas onder de arm kwam iedereen aan op het kampterrein. Even op zoek naar je tent, spullen neerleggen en dan de opening. Met alle deelnemers en leiding van het kamp in een grote witte tent een openingsfeestje bouwen.

De hele week zijn er bos-renspelen gedaan, is er elke dag in de turnzaal geturnd (leuke nieuwe dingen geleerd), of gedanst, een dag naar het zwembad geweest, elk dag liedjes gezongen (eind van de week bijna je stem kwijt, hè Anneke?) en op vrijdagavond een grote disco. Dille, Sara en Lisa vonden de spooktocht wel erg spannend.  

De SJOKA’s (super jongerenkampers 6 tot 8 jaar) kwamen woensdag op kamp. Spannend hoor als je als zes of zeven jarige voor het eerst op kamp komt, hè Tess, Lisa, Sophia en Lieke? Maar ze hebben er samen met Yfke en Lotte een knal feestje van gemaakt. We hebben gewandeld naar de waterval, ’s avonds gezwommen en na de zeephelling lekker gedanst tijdens de discodouche! Op zaterdag zat de kampweek er bijna op maar niet voordat we met het hele kamp een afsluitfeestje hebben gevierd, met Yells, dansen en zingen. Moe maar voldaan gingen de TOOS meiden weer naar huis om thuis lekker bij te slapen.

Volgend jaar mogen we weer, ga je mee? Dit wil je echt niet missen!
Bedankt voor jullie gezelligheid.
Groetjes Sandra Bakker

Namens het bestuur willen wij de leiding waaronder Sandra, Anneke, Marijke, Josephine en Rosanne enorm bedanken voor hun vrijwillige deelname aan deze super gezellige week. Dankzij jullie hebben de meiden weer een super toffe week beleefd!

Dauwtrappen bij familie Vlooswijk

11 juni 2017

Ten eerste willen wij (namens alle kinderen die ooit hebben gelogeerd op de boerderij) de familie Vlooswijk énorm bedanken voor hun jarenlange gastvrijheid. Wat is er veel gelachen, wat zijn er veel spelletjes gedaan, luchtbedden lek gelopen maar altijd voelden wij ons welkom! Bedankt daarvoor!

Op vrijdag 9 juni was het dan zover. Dit jaar was het thema Safari. Met de koeien als 1 van de “Big five” en het weiland als de grote savanne van Afrika was er al snel een écht decor voor het thema. Daar kwam ook nog het mooie weer bij en het feest was compleet.

Nadat alle slaapplaatsen waren ingericht was het tijd om de ouders weg te sturen. In de avond werd er het spel “Levend startego” gespeeld. Dat was reuze spannend. Vroeg in de ochtend werden de kids met een rustig liedje wakker;-) Tijd voor de vossenjacht. Na een flinke wandeling met opdrachten langs de mooie plekjes van Linschoten werden er pannekoeken als ontbijt geserveerd. Dat ging er wel in.

Met een volle buik, hoofd vol herinneringen en een glimlach op het gezicht werden de kinderen weer opgehaald.
Wij als jeugdraad hebben enorm genoten van jullie gezelligheid en wij weten zéker dat jullie dat ook hebben gedaan.

Groetjes de jeugdraad