Club kampioenschappen – TOOS 70 jaar

Bericht geplaatst op 15 januari 2017

Zaterdag 11 februari hebben we de GV TOOS jaarlijkse clubkampioenschappen in sporthal de Vaart gehouden. Deze wedstrijd was voor alle DSC04906gymleden van TOOS, net beginnend of gevorderd. Dit jaar was het extra bijzonder, want onze vereniging bestond op die dag precies 70 jaar! De wethouder kwam speciaal nog even langs om haar felicitaties over te brengen. We ontvingen een cheque van 50 euro en een grote bos bloemen. Waarvoor dank!

DSC04770Er werden twee fantastische wedstrijdrondes geturnt waarin onze jeugdleden lieten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. Een spetterende jubileum demonstratie met als thema circus werd getoond door alle groepen en de kleuters. Tenslotte was er nog een verrassing. Gympie, de mascotte van de KNGU kwam langs en Sandra van Ringelesteijn mocht de Gouden Speld van de KNGU ontvangen voor haar jarenlange inzet voor de turnsport.

We zijn ontzettend trots op de prestaties van onze jeugdleden. Iedereen deed zijn uiterste best. Voor velen was het zelfs hun eerste wedstrijd met publiek erbij. Uiteindelijk was het dan tijd voor de prijsuitreiking. Er waren veel medailles en zelfs voor een enkeling een overwinningsbeker. Hieronder de trotse prijswinnaars!

Recreanten groep 1:
1. Nils
2. SihamDSC05084
3. Myrthe

Recreanten groep 2:
1. Faber
2. Fleur
3. Rianne

Recreanten groep 3:
1. Suzanne
2. Angelina
3. Zineb

Jong talenten:DSC05063
1. Lotte
2. Lisa
3. Yfke

Turnselectie instap, pupil en jeugd:
1. Lisa
2. Sara
3. Jaydin

Turnselectie junior en senior:
1. Amy en MartheDSC05064
3. Eline

Recreanten kampioen is geworden: Faber!
Clubkampioen: Lisa!

Iedereen bedankt voor alle hulp en inzet!

 

 

 

 


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...