Bestuursleden gezocht!

Bericht geplaatst op 24 september 2017

Beste Toos-leden,

Met ingang van het nieuwe seizoen 17-18 is onze voorzitter gestopt, omdat inmiddels geen van haar kinderen meer lid was van de vereniging. We zoeken dus iemand die deze rol wil overnemen. De voorzittersfunctie houdt in dat je samen met Marianne schalk en Lieneke Dening (secretaris) de agenda van de bestuursvergaderingen voorbereidt en de vergaderingen leidt. Daarnaast ben je extern de vertegenwoordiger van de vereniging om te zorgen voor de belangen van Toos, bv bij discussie met de gemeente over zaalruimte. We zoeken iemand die zin heeft in het bestuurswerk en affiniteit heeft met de sport die Toos aanbiedt.

Daarnaast hebben we verschillende concrete kleinere taken die we ook graag beter willen verdelen. Daarbij kun je denken aan bv het regelen van alle zaalhuur aanvragen en de evt wijzigingen daarin gedurende het seizoen. Of bijvoorbeeld de website bijhouden of de mailbox van de vereniging. Alle kleine bijdragen zijn ook heel welkom!

Om de vereniging te laten draaien is, naast leden en een actieve leiding, ook een goed bestuur nodig. En juist in een ruim bemenst bestuur vallen taken goed te verdelen en maken vele handen licht werk! We vormen op dit moment als bestuur een goed en gezellig team!

We horen graag van jullie! Dat kan via de mailbox van Toos of door een van de bestuursleden aan te schieten of een belletje.

Groet,
Eline Scheper, voorzitter
Tel 420724

info@gvtoos.nl


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...