Dauwtrappen bij familie Vlooswijk

Bericht geplaatst op 11 juni 2017

Ten eerste willen wij (namens alle kinderen die ooit hebben gelogeerd op de boerderij) de familie Vlooswijk énorm bedanken voor hun jarenlange gastvrijheid. Wat is er veel gelachen, wat zijn er veel spelletjes gedaan, luchtbedden lek gelopen maar altijd voelden wij ons welkom! Bedankt daarvoor!

Op vrijdag 9 juni was het dan zover. Dit jaar was het thema Safari. Met de koeien als 1 van de “Big five” en het weiland als de grote savanne van Afrika was er al snel een écht decor voor het thema. Daar kwam ook nog het mooie weer bij en het feest was compleet.

Nadat alle slaapplaatsen waren ingericht was het tijd om de ouders weg te sturen. In de avond werd er het spel “Levend startego” gespeeld. Dat was reuze spannend. Vroeg in de ochtend werden de kids met een rustig liedje wakker;-) Tijd voor de vossenjacht. Na een flinke wandeling met opdrachten langs de mooie plekjes van Linschoten werden er pannekoeken als ontbijt geserveerd. Dat ging er wel in.

Met een volle buik, hoofd vol herinneringen en een glimlach op het gezicht werden de kinderen weer opgehaald.
Wij als jeugdraad hebben enorm genoten van jullie gezelligheid en wij weten zéker dat jullie dat ook hebben gedaan.

Groetjes de jeugdraad


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...