Kleine jeugdleden groots voor Grote Clubactie

Bericht geplaatst op 25 september 2017


De loten verkoop van de Grote Clubactie is in volle gang. De jeugdleden doen hard hun best om inkomsten op te halen voor onze vereniging. Heeft u al een lot gekocht? 

Met deze extra inkomsten hopen we dit jaar de aanschaf van materiaal, zoals gewichtjes, een loopladder en turnblok, en het gebruik van de spiegelwand voor de bodyshape- en yogagroepen mogelijk te maken. Wij kunnen de steun van iedereen dus goed gebruiken!

Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Dit jaar introduceren we ook het Superlot. De koper ontvangt 50 loten en maakt dus 50 keer kans op een fantastische prijs. Bovendien maakt de vereniging met elk Superlot kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-.

Een Superlot is ook uitermate geschikt om aan uw eigen zakelijke relaties te verkopen. Een Superlot (ver)
koopt u voor € 150,- . Hiervan gaat €120 (80%) direct naar de clubkas. Een kans voor onze vereniging om nog meer opbrengsten te realiseren. Wilt u voor de aanschaf van een Superlot contact opnemen met ellybakker@planet.nl?

Mensen die loten kopen maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-.
Online loten kopen is natuurlijk ook mogelijk en lekker makkelijk! Check deze link: Online loten kopen.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Vorig jaar werd er € 1.035,09 opgehaald. Met o.a. dit geldbedrag werd destijds de aanschaf van de nieuwe airtrack gerealiseerd. De jeugdleden hebben daar tijdens de gymlessen al veel gebruik van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank daarvoor!

Elly Bakker, coördinator Grote Clubactie GV TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...