Pietengym

Bericht geplaatst op 4 december 2017

Het kan niemand zijn ontgaan. De Sint en zijn pieten zijn weer in Nederland en dus ook hier in Linschoten. Afgelopen woensdagmiddag 29 november kwamen zij een bezoek brengen aan onze sporthal. Dit jaar hadden wij als vereniging wederom een fijne samenwerking met de buurtsportcoach waardoor er veel hulp was.

Om 15:00 mocht de eerste groep kinderen beginnen. De tweede groep startte om 16:15. Ze begonnen met de pietengym warming-up. Samen met juf Margreet werd er gedanst en gezongen op sinterklaas muziek. Daarna mocht het échte werk beginnen. Met verhitte gezichtjes werd er druk geklommen, gesprongen en gerend. Na wat drinken en wat lekkers werd er nog een spel gespeeld. Om het compleet te maken waren er natuurlijk ook echte pieten bij. Aan het einde kregen alle kinderen nog een knutselpapier met wat lekkers mee naar huis.

Om jullie een klein impressie te geven hoe de middag verliep
kun je hier het FB filmpje bekijken:  2017 Pietengym


Bedankt weer voor jullie gezelligheid,
de buurtsportcoachen en GV TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...