Juryleden gezocht

Bericht geplaatst op 4 december 2017

Het GV TOOS selectie turnwedstrijden seizoen is weer gestart. Wij hebben als vereniging de verplichting om voor iedere wedstrijd juryleden in te moeten zetten. Dit is zelfs een voorwaarde om mee te mogen doen met de wedstrijden. Achter de schermen is het ieder seizoen weer spannend of wij voldoende juryleden kunnen leveren. We merken steeds vaker dat het een probleem wordt en dat we echt dringend mensen nodig hebben. Daarom zoeken wij mensen die voor ons en alle turnmeiden als jurylid aan de slag willen!

Om jurylid te worden heb je geen turnervaring nodig. Enige kennis maakt het slechts iets makkelijker. Een juryopleiding duurt +/- 18 uur en wordt afgesloten met een examen. Een jurylid kijkt naar de oefening en vergelijkt die met wat er gevraagd wordt. In de opleiding leer je: onderdelen herkennen en noteren, afwijkingen herkennen en het cijfer berekenen. Een jurylid moet 16 jaar oud zijn en begint op het laagste niveau TD1. Er zijn geen kosten verbonden aan de opleiding. Hoe meer mensen uit deze omgeving zich aanmelden, hoe hoger de kans is dat de cursus in Woerden gegeven zal worden.

Bent u diegene die ons kan helpen?
Indien u meer informatie wilt over de rol van jurylid dan kunt u contact opnemen met
Marjolein Poortvliet info@gvtoos.nl

Groet,
Marjolein


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...