10-03 Tweede voorronde turnwedstrijd D2 + D3

Bericht geplaatst op 12 maart 2018

Weer erg mooie resultaten tijdens de 2e voorwedstrijd in Wilnis.

Waar Iris en Nienke na de eerste wedstrijd de 1e en 4e plaats bezette bleek dat na wedstrijdronde 2 Iris op de 4e plaats geëindigd is en Nienke net als de vorige keer op de 7e plaats! Weer keurig gedaan dames!

Lotte en Chelsey mochten ook in de eerste wedstrijdronde! Lotte en Chelsey sprongen zich naar de 1ste en 2e plaats. Helaas is de balk nog niet hun grootste vriend waardoor ze in het eindklassement iets naar beneden zakte. Lotte eindigde op een 9e plaats en Chelsey op de 22e plaats.

Voor Sophia en Lisa was het inmiddels helemaal duidelijk hoe het werkt op een wedstrijd… Wij als trainsters konden wel naar huis.  Een aantal elementen ten op zichte van de vorige wedstrijd verbeterd! Hard gewerkt dames!

In de laatste wedstrijd lieten Marit en Romaysa zien dat je meer punten krijgt als je netjes turnt! Marit evenaarde haar resultaat van de vorige wedstrijd en mocht wederom de bronzen medaille ophalen! Romaysa had een top dag! Alles lukte! Zij mocht welverdiend de medaille ophalen voor de 4e plaats!

Nu op naar de finales en toestelfinales!
Judith en Lisa


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...