Wie, o wie, vindt dit jaar het Gouden Paasei?

Bericht geplaatst op 19 maart 2018

Lieve kinderen van Linschoten,

Het is binnenkort weer paasfeest!

Net als vorig jaar heeft GV TOOS en LiBel de paashaas gevraagd of hij weer wat eieren in Linschoten wilde verstoppen. Vorig jaar vond hij het zo gezellig dat hij geen moment twijfelde. Alle kinderen t/m groep 4 mogen komen helpen zoeken.

Op zaterdag 31 maart om 13:30 uur bij de Hoge Werf (achter de kerk). Je moet wel een volwassen begeleider meenemen en misschien is een zakje om de eieren in te stoppen wel handig. Diegene die de meeste eieren gevonden heeft krijgt een leuk prijsje of misschien vind jij wel het gouden ei!

Maar we hebben nog een prijs!
Achterop de uitgedeelde brieven staat een kleurplaat. Maak deze zo mooi mogelijk en lever hem uiterlijk 30 maart in bij de Wereldwinkel op de Nieuwe Zandweg en wie weet krijg jij iets lekkers van de paashaas!

Tot ziens op zaterdag 31 maart!
LiBeL & GV TOOS

 


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...