14 april Regiokampioenschappen

Bericht geplaatst op 20 april 2018

Divisie 4 en 5

Vanmorgen vroeg turnde Jaydin haar regiofinale bij de jeugd 2 niveau F categorie.
Met een goede start op sprong en een strakke brug oefening zat ze erg goed in de flow. Helaas een tegenvallend cijfer op balk maar gebrand om te showen op vloer en dat deed ze. Na een spannende uitslag mag ze als 16e doorstromen naar de districtsfinales!

Na een ronde rust voor Judith mocht Amy haar regiofinale bij de divisie 5 senioren E turnen. De afgelopen week ging het niet helemaal zoals Amy wilde. Inmiddels weten we dat het dan op een wedstrijd ineens wel allemaal op zijn plek kan vallen en dat bleek ook deze keer weer waar te zijn! Met een foutloze wedstrijd en een nieuwe serie op vloer mocht zij welverdiend een medaille ophalen voor de 4e plaats en is daarmee automatisch geplaatst voor de districtsfinales op 26 mei!

Een 100% doorstromingsscore! Trots!


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...