21 april Regiokampioenschappen D1 + D2

Bericht geplaatst op 23 april 2018

Wat een bijzondere dag voor TOOS! Met 6 finalisten de finale in en met 3 regiokampioenen rijker weer huiswaarts!

In wedstrijd 2 waren Marit en Julia aan de beurt. Voor Marit haar allereerste finale ooit en na een stabiel seizoen heeft ze laten zien dat ze op de finale thuis hoort. De zenuwen waren haar de baas waardoor we wat grote fouten moesten incasseren. Marit wij zijn apetrots op je!
In de andere baan turnde Julia een topwedstrijd. Met ruim 55 punten mocht zij het goud ophalen en is zij REGIOKAMPIOEN pupil 1 D1!

In wedstrijd 3 turnde Britt en Iris. Britt bij de pupillen 2 D1 had een valse start op balk waardoor ze erg uit haar concentratie werd gehaald. Maar wat is ze een ongelofelijke doorzetten. Op vloer sprong en brug heeft ze zich op alle drie de toestellen bij de top 10 geturnd!
In de andere baan turnde Iris bij de pupillen 2 D2. De afgelopen trainingen was Iris erg stabiel en dat heeft ze mooi gekopieerd naar deze wedstrijd. Blij verrast waren we dan ook dat ook Iris REGIOKAMPIOEN Is geworden.

In de laatste ronde de jeugd 1 D2 dames Sara en Gerrinda. Beide dames klaar voor de wedstrijd. Gerrinda heeft wat ruzie gehad met de radslag op de balk, maar turnde deze vandaag erg zelfverzekerd. Met een keurige 3e plaats op vloer en 5e plaats op brug heeft zij zich geplaatst voor de districtsfinale! Sara maakte het de afgelopen weken erg spannend door belangrijke elementen niet meer te durven. Net voor de wedstruhd alles weer op zijn plek! Sara turnde zoals we van haar gewend zijn. Totaal ontspannen in het koppie en alles ging naar wens. Als kers op de lange dag mag ook Sara zich REGIOKAMPIOEN noemen!

Met 6 finalisten, 4 plaatsingen voor de districtsfinales, 3 regiokampioenen en een heleboel leermomenten rijker zijn wij als trainsters apetrots op alle meiden!


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...