Avondvierdaagse

Bericht geplaatst op 14 mei 2018

Van 18 juni t/m 21 juni gaat GV TOOS weer meelopen met de avondvierdaagse ….
Loop jij ook met ons mee?!

Wil je lekker zingen, gezellig kletsen, een TOOS-vlog maken? Loop dan mee met TOOS!

In de les krijg je het aanmeldformulier. Vul het strookje in en lever deze uiterlijk 13 juni samen met 3,50 euro in een enveloppe met je naam in bij Judith (turnselectie) of Dianne/Anneke (recreatiegym).

Wij lopen ook mee, maar misschien vinden je ouders/verzorgers het ook leuk om één of meerdere avonden mee te lopen. Laat op het strookje ook even weten of je ouders/verzorgers één of meerdere avonden mee lopen als extra begeleiding.

Mochten er vragen zijn, mail gerust naar: info@gvtoos.nl

Een sportieve wandelgroet,

Het TOOS team


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...