AVG, de nieuwe privacywet

Bericht geplaatst op 22 mei 2018

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die wet stelt strengere eisen aan het vastleggen, beheren en bewaren van persoonsgegevens. Daaraan moeten alle organisaties, dus ook verenigingen, voldoen.

Voor GVTOOS betekent het dat we in kaart hebben gebracht welke persoonsgegevens (lidmaatschapgegevens) we vastleggen en waarvoor, wat we er mee doen, met wie ze worden gedeeld, wie ze mag wijzigen, hoe ze worden beveiligd en hoelang ze worden bewaard. De regels die we daarbij aanhouden zijn vastgelegd in ons “Privacybeleid persoonsgegevens”. Dit beleidsstuk wordt binnenkort opgenomen onder een speciale tab op onze website onder de titel Privacybeleid.

Voor nu alvast de link: Privacybeleid persoonsgegevens GVTOOS
Heb je er vragen over? Stel ze in een mail naar info@gvtoos.nl

TOOS bestuur


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...