26 mei Districtsfinale Div. 4 + 5

Bericht geplaatst op 4 juni 2018

Vandaag hebben Jaydin (jeugd F) en Amy (senior E) geturnd op de districtsfinale 2018. Jaydin ging de wedstrijd in met een blessure. Door een ongelukkige beweging in de laatste training was ze vastbesloten om met de kiezen op elkaar er het beste van te maken! Met een stabiele brug en vloer oefening, wat spanning op sprong en helaas een val op balk heeft ze zich goed staande weten te houden met de blessure!
Jaydin heeft een fantastisch seizoen geturnd en
laten zien dat ze in deze finale thuis hoort!
 


In de laatste wedstrijdronde turnde Amy een foutloze wedstrijd. Er werd bewust en op safe geturnd en dat geeft rust en zelfvertrouwen. Als je dit zelfvertrouwen dan ook kan laten zien in je oefeningen is de wedstrijd geslaagd. Het hele wedstrijdseizoen heeft Amy een stijgende lijn laten zien! Vandaag deed ze daar nog een schepje bovenop en mag ze zich een heel jaar lang DISTRICTSKAMPIOEN noemen!


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...