Afscheid Margreet Splinter

Bericht geplaatst op 14 juli 2018

Afgelopen woensdag was er een speciale peuter- en kleuterles. Omdat het de laatste les was voor Margreet als gymjuf mocht iedereen verkleed komen. Na 6 jaar les te hebben gegeven gaat ze helaas stoppen. Ze heeft altijd met veel plezier en enthousiasme haar lessen voorbereid en gegeven. Veel kinderen hebben bij haar leren klimmmen, klauteren en dansen op muziek.

De zwarte pietengym was de afgekopen jaren een groot succes. Tijdens de jaarlijkse burendag had ze haar eigen klimparcour voor de kleintjes en op de dag van de clubkampioenschappen was ze altijd aanwezig met dans en demonstratie.

Ze werd dan ook flink in het zonnetje gezet door verschilende ouders en kinderen. Er werd een mand vol met tekeningen, kleine cadeautjes en attenties door Sandra van Ringelesteijn aangeboden. Ook werd er een zelfgemaakte foto collage gegeven door Jacqueline. Ontzettend attent!

Vanuit het bestuur mag ze heerlijk genieten van een High Tea.
Bedankt Margreet!!


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...