Rabobank Clubkas Campagne

Bericht geplaatst op 1 september 2018

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Dit jaar hebben wij onze vereniging aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne! Alle leden (particulier en zakelijk) van de Rabobank Utrechtse Waarden e.o. ontvangen eind augustus een unieke persoonlijke stemcode via de post of e-mail. Daarmee kan er vijf keer online gestemd worden waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging. Hoe meer stemmen, hoe hoger de donatie voor onze clubkas.

Geef ons jouw stem van 30 augustus tot en met 28 september viawww.rabobank.nl/uw

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de Rabobank en wil je toch meestemmen? Neem dan contact op met de Rabobank via communicatie.uw@rabobank.nl of 0348 559 559 en vraag het lidmaatschap aan. Op de website www.clubkascampagne.nl/utrechtsewaarden kun je meer info lezen.
Veel succes en we hopen op een mooie uitslag!

Met vriendelijke groet,
het TOOS bestuur


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...