ZOKA 2018

Bericht geplaatst op 1 september 2018

Tijdens de laatste weken van de zomervakantie zijn er weer veel jeugdleden van TOOS op het KNGU Zomerkamp geweest. 8 Jongerenkampers en 11 Tienerkampers zijn lekker aan het dansen en turnen gegaan. Tussendoor werden er spellen georganiseerd in het bos en elke dag werd er buiten gegeten. Het weer werkte mee en de waterspelletjes, het bezoek aan het zwembad waren natuurlijk top. Zelfs Epke Zonderland kwam nog langs en liet zijn kunsten zien. Natuurlijk ging hij ook op de foto met onze TOOS meiden.

Wij willen Sandra, Corine, Kiki, Rosanne, Josephine en Imogen hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet als tentleiding.

Wil je na het zien van deze foto’s ook mee volgend jaar? Dat kan! Rond januari 2019 begint de inschrijving weer. Aanmeldformulieren worden verspreid in de les en via de nieuwsbrief.

Tot volgend jaar!
​Marjolein Poortvliet, Coördinator ZOKA TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...