Grote Clubactie staat weer in de startblokken…

Bericht geplaatst op 1 september 2018

En we zijn er klaar voor! De online actiepagina van GV TOOS is aangemaakt! De mailinglist van onze leden is up to date! En 15 september start de verkoop van de loten van de Grote Clubactie. De leden van GV TOOS komen vanaf 15 september bij u aan de deur om loten te verkopen. Daarnaast kunt u online loten kopen, maar ook de link doorsturen naar familie en bekenden met het verzoek om gymvereniging TOOS financieel een steuntje in de rug te geven.

Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Half september ontvangt u via de Grote Clubactie een e-mail met de link en klik na het openen van de actiepagina op de rode button Steun ons. Mensen die loten kopen maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018.

De opbrengst van de Grote Clubactie gebruiken wij voor aanschaf van extra materialen, en sparen we voor ons 75-jarig jubileum in 2022. Ook streven we met de opbrengst naar een financieel gezonde basis om de club verder te ontwikkelen en te continueren.

Tijd voor actie dus!!
Namens onze leden alvast heel hartelijk bedankt!

Elly Bakker, Coördinator Grote Clubactie TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...