Leden in actie voor de Grote Clubactie

Bericht geplaatst op 18 september 2018

Heeft u al een lot van de Grote Clubactie??

Met de extra inkomsten uit de Grote Clubactie hopen we extra materialen aan te kunnen schaffen. Ook willen we sparen voor ons 75-jarig jubileum in 2022. Maar ook willen we onze eigen reserve aanvullen voor een financieel gezonde vereniging. Wij kunnen de steun van iedereen dus goed gebruiken!

Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. U kunt de loten van de Grote Clubactie ook online kunt bestellen! Kijk op https://clubactie.nl/GVTOOS2018

Dit jaar verkopen we ook weer het Superlot. De koper ontvangt 50 loten en maakt dus 50 keer kans op een fantastische prijs. Bovendien maakt de vereniging met elk Superlot kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,-.  Een Superlot is ook uitermate geschikt om aan uw eigen zakelijke relaties te verkopen. Een Superlot (ver)koopt u voor € 150,- . Hiervan gaat € 120 (80%) naar de clubkas. Een kans voor onze vereniging om nog meer opbrengsten te realiseren. Voor de aanschaf van een Superlot kunt u contact opnemen met ellybakker@planet.nl.

Mensen die loten kopen maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Vorig jaar werd er maar liefst € 1.500,- opgehaald, waarvoor de vereniging materialen heeft aangeschaft voor zowel de jeugd als de bodyshape- en yogagroepen. We hopen dit bedrag dit jaar te evenaren  en gaan daar ons uiterste beste voor doen. Helpt u ons daarmee? Namens de leden van TOOS alvast bedankt!

Elly Bakker, Coördinator Grote Clubactie GV TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...