Jump jij ook mee op 17 november?!

Bericht geplaatst op 7 november 2018

Vanaf dit seizoen hebben we een nieuw activiteitenteam dat zich inzet voor onze jeugdleden! We zijn erg blij dat Wendy Hoogenboom, Irene Vroon, Flora Kamphof en Sandra van Ringelesteijn hier energie en tijd voor willen vrijmaken: Welkom!

Het eerste event dat zij organiseren is een uitje voor jeugdleden van 5 t/m 9 jaar naar Jumpsquare, het grote indoor trampoline park in Nieuwegein. Ze mogen natuurlijk ook een vriendje of vriendinnetje meenemen! Even helemaal lekker los op alle grote trampolines, in de valkuilen en op de grote luchtkussens.

De kosten zijn 12 euro per persoon. Je krijgt ook iets te eten en te drinken erbij. Laat op het aanmeldformulier dat je in de les hebt gekregen ook even weten of je ouders kunnen rijden zodat alle kinderen mee kunnen!

09.15 uur verzamelen bij parkeerplaats achter De Vaart
11.45 uur zijn we daar weer terug.

Ga je ook mee?
Lever voor 14 november je strookje in! Meer informatie: info@gvtoos.nl


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...