Afscheid van Irma Vermeij

Bericht geplaatst op 10 december 2018

Helaas heeft Irma afscheid moeten nemen van onze vereniging. Ze gaf 9 jaar yoga- en maar liefst 11 jaar de bodyshape les. Dit heeft ze altijd met veel enthousiasme en perfectie uitgevoerd.

Zomer 2018 kreeg ze last van haar nek. Dat bleek een nek hernia te zijn. Ze heeft voor tijdelijke vervanging gezorgd zodat onze lessen zoveel mogelijk door konden gaan. Helaas is haar herstel proces niet geheel verlopen zoals ze zou verwachten.

Vanwege haar gezondheid moest er structureel iets veranderen en zo hadden we opeens eind november 2018 haar laatste les. Irma bedankt nogmaals haar leden voor alle fijne lessen, gezelligheid, openheid, het delen van mooie en soms moeilijke momenten met wie ze een fijne band gedurende al die jaren had opgebouwd.

Op dit moment zijn wij als bestuur nog steeds aan het zoeken naar een waardige opvolg(st)er. Via Facebook, binnen andere sportscholen, via yoga opleidingen en via de connecties van Irma is er nog niemand gevonden.

Dus heeft u een tip of kent u iemand die nog yoga lessen kan aanbieden dan kunt u ons altijd benaderen!

info@gvtoos.nl
06-18184204

Het TOOS bestuur


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...