Brandbrief

Bericht geplaatst op 5 januari 2019

Beste leden/ouders/verzorgers van GV TOOS,

Na de kerstvakantie start het sportieve jaar 2019. Ook GV TOOS start dan weer met de lessen. Het bestuur hoopt van harte dat u zich er weer op verheugt.

Met de start van 2019 vraagt het bestuur echter uw aandacht voor een serieus probleem. Als u niet wilt dat dit het laatste seizoen van GV TOOS is dan heeft het bestuur uw versterking hard nodig! Twee van onze bestuursleden leggen aan het eind van dit seizoen hun werkzaamheden neer. Dat betekent dat er na de zomer nog maar twee bestuursleden overblijven.

Een bestuur met slechts twee mensen kan niet optimaal functioneren. We zijn dus hard op zoek naar iedereen die op de één of andere manier een bijdrage kan en wil leveren om te zorgen dat Linschoten een gymnastiekvereniging houdt.

Daarnaast ervaren wij op dit moment een groot leidingprobleem bij GV TOOS. Afgelopen december hebben we al onze yogalessen stop moeten zetten. Na 11 jaar hebben we wegens ziekte helaas afscheid moeten nemen van Irma Vermeij. Het is ons tot op heden nog niet gelukt een goede yogadocent(e) te vinden voor deze lessen.

 

In de zomer van 2019 zal ook onze leidster Anneke van Dijk ons na 10 jaar gaan verlaten. Hiermee zijn wij genoodzaakt opnieuw op zoek te gaan naar leiding voor onze recreanten gymnastiekgroepen en de turnselectie. Ervaring leert ons dat dit niet gemakkelijk is. Er is in heel Nederland momenteel een groot tekort aan gymnastiek- en turnleiding. Een probleem dat niet alleen ons, maar ook de verenigingen in de omliggende plaatsen hard treft.

Ook financieel kan dit grote gevolgen hebben voor GV TOOS. Door het nu en in de toekomst wegvallen van meerdere lessen en door een tekort aan leiding, komt de financiële situatie van GV TOOS ook in het gedrang. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de gymnastiekvereniging in Linschoten kan voortbestaan.U snapt hoezeer dit probleem ons aan het hart gaat en dat wij er alles aan doen om alle problemen op te lossen. Echter, wij kunnen zonder een voltallig bestuur de problemen (nieuwe leiding en financieel) voor het seizoen 2019-2020 niet oplossen. Wij vragen daarom dringend om UW HULP!!!!Voor het bestuur zijn wij opzoek naar: een voorzitter, personen voor de taken: PR- en communicatie en leidingzaken- en wedstrijdorganisatie.

Hopelijk geniet u of uw kind van onze lessen bij GV TOOS en kunnen wij met uw hulp ook in de toekomst als gymnastiekvereniging in Linschoten blijven bestaan.

Daarom onze dringende oproep om ook in en na 2019-2020 door te kunnen gaan!

Heeft u interesse in een bestuursfunctie, tips of nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met Lieneke Dening, secretariaat GV TOOS. Telefoon: 0348 688020 of per e-mail: info@gvtoos.nl

Wees sportief! Help mee de toekomst van TOOS veilig te stellen!

Met een vriendelijke groet,
het bestuur van GV TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...