Met plezier sporten bij TOOS,

Bericht geplaatst op 3 februari 2019

Sport je nog steeds met veel plezier bij TOOS? Of spelen er zaken waardoor je het de laatste tijd minder naar je zin hebt? Durf je dit niet zomaar te vertellen aan je trainster of je teamgenoten ? Dan kun je bij mij – als vertrouwenscontactpersoon – terecht!

Ik luister, in vertrouwen, naar je verhaal en probeer samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om het probleem bespreekbaar te maken en/of op te lossen. Natuurlijk met als doel dat je snel weer met een veilig en fijn gevoel bij onze vereniging kunt sporten!

Wil je een keer met mij hierover praten?
Stuur dan een e-mail naar vcp@gvtoos.nl of bel 06-20868414,

zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken. Op maandagavond ben ik vaak zelf aan het sporten in de Grote zaal van De Vaart.

Elly Bakker

 


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...