Afscheid Dianne van der Meer

Bericht geplaatst op 17 maart 2019

Onlangs is onze peuter- en kleutergym trainster gestopt met lesgeven bij onze vereniging. Naast het lesgeven aan onze jongste leden was ze ook tijdelijk trainster van de recreantengroep. De jaarlijkse pietengym organiseerde zij altijd met veel enthousiasme. 

Vanwege lichameijke klachten is zij helaas genoodzaakt om te stoppen. Wij willen Dianne bedanken voor haar gegeven inzet tijdens al haar lessen en wensen haar sterkte met haar herstel.

Per direct vervanging zoeken valt niet mee. Gelukkig zijn Margreet Splinter en Sandra van Ringelesteijn bereid om alle lessen over te nemen tot aan de zomervakantie 2019. Wij zijn daar ontzettend blij mee!

Uiteraard hebben wij vacatures uitstaan via verschillende kanalen. Mocht u nog iemand kennen die geiintersserrd is in deze functie en over de nodige diploma’s beschikken dan kunnen zij uiteraard contact opnemen met de leiding. 

GV TOOS


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...