6 april 2019 – tweede voorwedstrijd D3 en pre instap

Bericht geplaatst op 8 april 2019

Chelsey (pupil1 D3) heeft laten zien beide voorwedstrijden netjes en stabiel te kunnen turnen. Ondanks een foutje in haar brugoefening mag ze door op de andere drie toestellen heel sterk te turnen aan het einde van de wedstrijd op het hoogste podium staan. Net als de vorige wedstrijd eindigt Chelsey op een eerste plaats, hiermee is ze door naar de regiofinale op 29 juni. Gefeliciteerd Chelsey. 

Roos (pre instap D3) turnt een wisselende wedstrijd waarbij ze hier en daar de vormspanning nog mist. Gelukkig gaat dit steeds beter! Afgelopen donderdag heeft Roos voor het eerst de handstandplatval met een goede handstand geturnd en ook vandaag op de wedstrijd lukt het haar om een duidelijke handstand te laten zien, heel knap! 

Else (pre instap D3) laat op vloer al steeds meer begin- en eindhoudingen zien in haar oefening waardoor de elementen er veel netter uitzien. Helaas wordt Else haar handstandplatval op sprong niet geteld als handstand maar als zweefrol. Hier gaan we de komende weken nog verder aan werken.

Lieke (pre instap D3) turnt een nette vloeroefening waarmee ze op de tweede plaats op vloer eindigt. Ondanks dat haar sprong nog veel beter kan scoort ze ook hier erg hoog. Na een spannende ochtend mag Lieke, net als de vorige wedstrijd, op het podium staan en ontvangt ze de bronzen medaille voor de vierde plaats. 

Tess (pre instap D2) begint de wedstrijd super sterk op vloer, met maar liefst de hoogste uitvoeringsscore in haar categorie. Waar Tess de vorige wedstrijd op brug wat fouten maakte neemt ze vandaag revanche door op een vierde plaats op brug te eindigen. Ook in het eindklassement eindigt Tess op een vierde plaats en mag ze met een bronzen medaille weer naar huis.


Deel dit op je social media.
Facebook Twitter More...