Jeugdraad

Welkom op de enige echte pagina voor alle jeugdleden van GV TOOS!

Naast al het gymmen en dansen worden er speciaal voor de jeugdleden door het hele seizoen heen allerlei leuke activiteiten georganiseerd door de Jeugdraad. Voor de allerjongste leden is er bijvoorbeeld het Paaseieren zoeken en inmiddels berucht onder de oudere jeugdleden, het jaarlijkse Dauwtrappen. Natuurlijk zitten we in de zomer ook niet stil, want elke zomer gaan er weer TOOS-leden mee op het zomerkamp waar ook flink gegymd en gedanst kan worden!

Er worden tijdens alle activiteiten altijd foto’s gemaakt. Nieuwsgierig? Kijk op onze
Facebookpagina.

Met jaren lange ervaring en zullen zij de nieuwe jeugdraad begeleiden in hun nieuwe uitdaging. Ons enthousiaste team bestaat uit de volgende leden:

Kikki van Dijk en Marjolein Poortvliet
Met jaren lange ervaring zullen zij de nieuwe jeugdraad begeleiden in hun nieuwe uitdaging. Ons enthousiaste team bestaat uit de volgende leden:

Jisca Smaling – Penningmeester
Ik ben 13 jaar. Dit jaar word ik de nieuwe penningmeester van de jeugdraad. Ik ben al ruim negen jaar lid van TOOS en ik zit ongeveer 4.5 jaar in de turnselectie.  Zelf vond ik het altijd leuk om mee te doen met activiteiten van de jeugdraad. Ik heb heel erg veel zin in het nieuwe jaar.

Leanne van Buntselaar – Voorzitter
Net als de andere meiden ben ik 13 jaar oud. Ik turn samen met Marthe en Jisca bij de selectie. Ik word de nieuwe voorzitter van de jeugdraad ik heb er super veel zin in, vooral in het organiseren van het dauwtrappen.

Marthe Smaling – PR2016-09 Jeugdraad
Ik ben 13 jaar. Al ruim 9 jaar ben ik lid van TOOS. Eerst zat ik op kleutergym, daarna ging ik turnen en mocht ik toen ik 9 jaar was naar de selectie. Daar zit ik nu nog steeds op. Ik ging zelf ook altijd mee met de activiteiten van de jeugdraad. In de jeugdraad verzorg ik de PR en daar heb ik heel veel zin in!

Maartje de Jong – Notulist
Ook ik ben 13 jaar. Ik heb 5 jaar op turnen gezeten bij TOOS maar ben gestopt vanwege een blessure. Ik vind het daarom heel leuk dat ik wel bij de vereniging betrokken blijf als notulist in de Jeugdraad.

Ik weet zeker dat het een heel leuk en gezellig jaar gaat worden! Tot snel bij een van onze activiteiten!

Groetjes,
De Jeugdraad