Activiteiten

Jumpsquare
Wij als jeugdraad organiseerde het eerste weekend van de herfstvakantie een actief uitje voor de jeugd. Met een gezellige groep kinderen zijn we naar het springparadijs Jumpsquare in Nieuwegein gegaan.

Het werd een gezellige ochtend en iedereen kon laten zien wat ze hadden geleerd tijdens de lessen. Graag willen we via deze weg de ouders bedanken welke voor het vervoer hebben gezorgd.

Marthe Smaling heeft een filmpje gemaakt van het hele gebeuren. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan de link naar de TOOS Facebook pagina.

– Paaseieren zoeken
Voor de jongste TOOS-leden is er elk jaar het Paaseieren zoeken. Het start met een spannend verhaal over de Paashaas en dan start het eieren zoeken, spelletjes spelen en natuurlijk is er tijd voor wat lekkers!

– Discozwemmen
Meerdere keren per jaar gaat de jeugdraad discozwemmen in het Batensteinbad in Woerden. Heb jij je zwemdiploma en houd je wel van een beetje swingen? Dan is dit echt een activiteit voor jou!

– Pretfabriek
In Woerden staat de Pretfabriek. Een waar speelparadijs met trampolines, glijbanen en ballenbakken. Ga jij ook mee?

– Filmmiddag
Een paar keer per jaar organiseert de Jeugdraad een filmmiddag. Houd de agenda goed in de gaten en kijk welke spannende of grappige film deze keer in de TOOS-bioscoop draait!