KNGU Zomerkamp

Beste ZOKA leden,

Het nieuwe thema van ZOKA 2018 is bekend! En dat is niet mis….

Ga jij mee feesten in het zomerkamp?
Ben jij klaar voor de leukste week van je zomer?
Zorg dat je er bij bent!

Al heel wat jaren zit GV TOOS ook in de zomer niet stil! Iedere zomervakantie worden er namelijk kampweken georganiseerd door de productgroep zomerkampen onder de verantwoordelijkheid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Het KNGU zomerkamp bieden we aan voor alle jeugdleden van TOOS van 6 t/m 18 jaar. De zomerkampen organiseren in totaal zeven kampweken voor haar leden (en niet leden) TOOS heeft er voor gekozen om in week 6 te gaan. Dit is van 13 t/m 19 augustus. Dit is een turn, dans en recreatieweek. Je kan je zo dus opgeven voor een weekje turnen, maar je kan ook kiezen voor dansen of als je geen van beiden wilt kan je kiezen voor het recreatieprogramma.

Vanaf januari 2017 kun je je weer opgeven voor het zomerkamp.
Je kan altijd kiezen voor: gymkamp, danskamp of het recreatiekamp. In deze week slapen we in grote tenten met ongeveer 10 personen per tent. Deze tenten staan op het terrein van de KNGU in Beekbergen midden in de bossen. De tenten vormen samen een dorp waarin je met je eigen leeftijdsgenoten en je eigen leiding zit.

Wat doen we allemaal?
We gaan natuurlijk iedere dag de sportzaal in!

Gymkamp
Vind je het heel leuk om te gymmen en turnen? Dan ga je iedere dag 2,5 uur naar de turnhal op het kampterrein. In de in 2013 vernieuwde turnhal staan veel mooie turntoestellen zoals een opblaasbare tumblingbaan, trampolines, valkuilen, een grote vloer en nog veel meer. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding.

Danskamp
Vind je het leuk om te dansen? Dan ga je iedere dag 2,5 uur naar de danszaal op het kampterrein. Daar leer je van professionele dansleraren verschillende dansen. Er komen veel verschillende stijlen aan bod en aan het eind van de week is er een groots optreden voor het    hele kamp.

Maar we doen nog veel meer: veel spellen op het kampterrein en in het bos, zwemmen, speur- en  spooktocht en op de laatste avond  is er een gezellige afsluiting van de week. De oudere groepen gaan naast wat later naar bed en nachttochten ook nog één dag in de week naar de stad Deventer en één avond feesten in een discotheek in de buurt.

IMG_0159

Kampterrein
Op het kampterrein is van alles aanwezig: een modern toilet/douchegebouw, het amfitheater waar gezamenlijke activiteiten plaatsvinden en een administratie met goed ingerichte EHBO-ruimte. Ook is er de blokhut waar je limonade, snoep en ijs kunt kopen maar ook leuke souvenirs zoals t-shirts, pennen, liedjesboeken, truien en nog veel meer.

Vragen over het zomerkamp? Dan kun je terecht bij: Marjolein Poortvliet, e-mail: info@gvtoos.nl. Bij het opgeven voor het zomerkamp vragen wij u een aanbetaling te doen, deze bedraagt: € 20,00. De inschrijving kan je inleveren in een enveloppe bij:

Marjolein Poortvliet, Klaproosweide 24 (Woerden)
óf bij
Sandra van Ringelesteijn, Korte Linschoten WZ 17 (Linschoten)

Let op! De inschrijving voor 2018 is nog niet van start gegaan…. Nog eventjes geduld;-)
* Inschrijfformulier: inschrijving-zoka-pdf
* Website van ZOKA: http://www.zoka.nl
* Infoboekje 

Kom jij ook het kampterrein onderzoeken?
Zorg dat je erbij bent!