Turnen

Selectietraining
Heb je talent en vind je turnen erg leuk, dan kan je bij GV TOOS ook selectie turnen. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag trainen de turnsters van de selectie. De turnsters doen mee aan individuele en groepswedstrijden met mogelijkheden om door te stromen naar regio- en district kampioenschappen.

Jongtalent
Zit je in een van de recreanten gymnastiekgroepen dan kan je uitgenodigd worden voor de jongtalentgroep. Hier wordt gekeken of je door kan groeien naar de selectiegroep en mee kan gaan doen aan wedstrijden. Je leert spelenderwijs de basis van het turnen. De jongtalenten doen ook mee aan de jaarlijkse Clubkampioenschappen.

Kleding
Tijdens het turnen is het dragen van een gym- turnpakje verplicht. Op de wedstrijden wordt het wedstrijdpakje met bijbehorende trainingsbroek en T-shirt gedragen.

Selectiebeleid
Wanneer je in de turnselectie zit zijn er een aantal regels en verplichtingen. Mede hierdoor probeert de leiding in samenwerking met ouders en turnsters het meest optimale resultaat neer te zetten. Aan het begin van het turnseizoen tijdens de informatie bijeenkomst worden deze aan de ouders aangereikt.
Een link naar het beleid is ook hier te vinden: Selectiebeleid 2018-2019

Lestijden per 2019
Dinsdag
16.30-18.30 uur Selectie Jongtalent, Onder-, Midden- en Bovenbouw (Lisa)

Woensdag
16.30-18.00 uur Selectie Onderbouw (Lisa in Woerden)

Donderdag
16.45-19.15  uur Selectie Jongtalent, Onder- Midden- en Bovenbouw (Anneke en Lisa)

Vrijdag
17.30-19.30 uur Selectie Onderbouw (Lisa in Woerden)


Onder leiding van
Lisa van Wijk en Anneke van Dijk

Selectie 2018/2019