Het bestuur

Voorzitter
Open positie per direct!!

Penningmeester & Ledenadministratie
Frans Janse

Technische leiding & Wedstrijdsecretariaat
Marjolein Poortvliet
Open positie per seizoen 2019/2010 !!

Secretariaat
Lieneke Dening

PR
Anne Bakker
Open positie per seizoen 2019/2010 !!

Aanspreekpunt Jeugdraad
Marjolein Poortvliet

Vertrouwenscontactpersoon
Elly Bakker 06-20868414
vertrouwenscontactpersoon@gvtoos.nl
vcp@gvtoos.nl

OPROEP!

Het bestuur draait op dit moment nog even op 4 personen: Lieneke Dening, Frans Janse, Marjolein Poortvliet en ikzelf Anne Bakker. Maar daar gaat verandering in komen!

Marjolein Poortvliet is onlangs bevallen van een dochtertje. In februari 2019 zal zij haar werkzaamheden als technisch leiding en het beheren van het wedstrijdsecretariaat voortzetten maar na de zomervakantie stapt zij uit het bestuur. Deze functie komt vrij en moet worden bemand om een sterke turngroep te ondersteunen. Maak jij je hard voor onze leden en ben jij de communicatie tussen de leiding en het bestuur? Versterk dan ons team! Marjolein laat je graag alle ins- en outs zien en staat klaar om te helpen daar waar nodig is.

Ikzelf heb nu bijna 4 jaar in het bestuur gezeten en zou graag het volgend seizoen willen stoppen. Dus lijkt het je leuk om de PR (nieuwsbrieven en onderhoud website, Facebook) van onze GVTOOS voort te zetten dan kun je contact met ons opnemen! Het organiseren van de pietengym of het paaseieren zoeken zijn ook activiteiten welke georganiseerd moeten worden. Ik laat je graag zien hoe het werkt!

Er moeten dus meer mensen in ons bestuur toetreden. Wij hebben extra bestuursleden nodig om onze vereniging overeind te houden! Voor een bestuur is het gezond wanneer het bestaat uit personen vanuit de diverse disciplines. Ook wanneer je andere taken zou kunnen vervullen binnen het bestuur ben je van harte welkom!

Promofilmpje

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op info@gvtoos.nl

Hartelijke groet,
Lieneke Dening, secretaris
Tel 06-23889717
info@gvtoos.nl