Freerunnen

Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport. Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips (salto’s) en vaults, over obstakels. Als freerunner ontwikkel je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

De indoortrainingen zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Tijdens de trainingen word je in een groep van maximaal 15 kinderen begeleid door een gediplomeerde trainer en ga je stap voor stap kennismaken met alle facetten van freerunning.

Voor wie?
Freerunnen is voor iedereen! Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels. Op dit moment bieden we de les aan in de leeftijd 7 – 12 jaar. Bij genoeg aanmeldingen starten we een 2e groep.