Lidmaatschap

Proefles / lid worden?

Heb je zin om te gaan bewegen? Kom dan een kijkje nemen bij een van de lessen van GV TOOS. Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen. Aanmelden is niet nodig. Bevalt de les en wil je lid worden, dan zal de docent je verwijzen naar de website om je in te schrijven. Meld je digitaal aan dan ben je direct lid!

Contributie

De contributie is op basis van 40 lessen per jaar. Het verschuldigde bedrag wordt in vijf termijnen via automatische incasso geïnd. Alle bedragen zijn inclusief de bondscontributie, welke wij voor ieder lid aan de KNGU afdragen.

Meerdere lessen volgen is mogelijk. Dan krijg je 20% korting op de contributie van de goedkoopste les.

Les + LeeftijdContributie
Jeugd
Peutergym 2,5 - 4 jaar€ 120,- per jaar
Kleutergym 4 + 5 jaar€ 120,- per jaar
Recreatie turnen 5 - 8 jaar€ 150,- per jaar
Recreatie turnen 9+ jaar€ 175,- per jaar
Dance Mix 6 - 8 jaar€ 150,- per jaar
Dance Mix 9+ jaar€ 175,- per jaar
Volwassenen
Bodyshape€ 225,- per jaar
Steps€ 250,- per jaar
Yoga€ 275,- per jaar
Selectie turnen
2 uur per week€ 215,- per jaar
2,5 uur per week€ 260,- per jaar
4,5 uur per week€ 485,- per jaar
7 uur per week€ 760,- per jaar
Inschrijfgeld€ 7,50 bij inschrijving
Slapend lidmaatschap€ 10,- per jaar

Opzegtermijn

Opzegtermijn bedraagt 1 maand  voor de volgende contributie periode. Opzeggen kan door een mail te sturen aan penningmeester@gvtoos.nl

 

Slapend lidmaatschap

Leden die om een bepaalde reden (blessure, privéomstandigheden) tijdelijk géén lessen kunnen volgen, maar toch lid van TOOS willen blijven, kunnen zich aanmelden voor het zgn. “Slapend lidmaatschap”. De contributie wordt dan gewijzigd in € 10,- per jaar (€ 2,- per 2 maanden), tot het lid zich weer aanmeldt bij de leiding.

 

Voor meer informatie over het lidmaatschap zie ons huishoudelijk regelement.

JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.


Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.


De contactgegevens van het fonds zijn te vinden op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.


Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.