Toestelfinales Rayon Vechtstreek

Dit weekend waren de laatste wedstrijden van dit turnseizoen. Op verschillende toestellen in hun eigen niveaus kwamen de turnsters in actie en hebben ze weer hele mooie resultaten behaald. Zij hebben allemaal laten zien waarom ze in deze finales stonden.

In de eerste ronde was het de beurt aan Tess (Jeugd supplement F) . Zij turnde een mooie balk oefening en eindigde op een 5e plaats.

In de tweede ronde waren Ilse en Anouk (Middenbouw niveau 5), Yfke (Jeugd supplement G) en Famke (Junior supplement E) aan de beurt.

Sprong
Voor het eerst sinds ze turnt, heeft Famke de sprong finale gehaald en deze werd zelfs beloond met een 3e plek! Ook Anouk heeft zich laten zien op sprong en behaalde daarmee de 6e plek.

Vloer
Op vloer kwamen 3 turnsters in actie. Ilse turnde een mooie oefening en behaalde een 5e plaats. Yfke werd 3e en Famke haalde een gouden medaille op dit onderdeel.

Brug
Tot slot kwamen Anouk, Yfke en Famke nog in actie op de brug. Ook op dit onderdeel zijn er medailles verdiend door Anouk en Famke. Zij mochten allebei een zilveren medaille in ontvangst nemen. Yfke draaide ook een goede oefening en heeft tijdens de wedstrijd weer een mooie salto als afsprong geturnd. Met een verschil van 0.05 punt viel ze net buiten de prijzen, maar toch een goede 4e plek.

Het is een mooi wedstrijdseizoen geweest voor de selectiemeiden, waarin hele mooie resultaten zijn behaald. Daar mogen jullie allemaal trots op zijn!